Референтна листа
Референтна листа

ТРАНСМЕТ

transmet 

 • Регистрација на домен
 • Хостинг услуги

Галафарм

galafarm logo 

 • Регистрација на домен

НБРМ

nbrm 

 • Регистрација на домен

KIA Моторс

kia logo 

 • Регистрација на домен

Форд

ford logo 

 • Регистрација на домен

СЕМОС

semoslogomk 

 • Дедициран сервер

Р3 Инфо медиа

zk 

 • Регистрација на домени

Агротехна

agrotehna 

 • Регистрација на домени

Купи на попуст

kupinapopust 

 • Хостинг услуги

Берин

berin 

 • Софтверски услуги
 • Регистрација на домени

OSCE

 

 • Веб дизајн
 • Хостинг услуги

Меркур трејд

merkur-logo 

 • Веб дизајн
 • Хостинг услуги

Телешоп

 teleshop-logo

 • Хостинг услуги
 • Веб страна

Шпедиција Атри

 

 • Софтвер за фактури
 • Хостинг услуги

Ревикон сее

 logo-rev

 • Хостинг услуги
 • Веб страна
Наша адреса:
ул. Беласица бр.2 (Скопски Саем)
1000 Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 078 221 696

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.