Референтна листа
Референтна листа

Хотел Лебед

 

 • Хостинг услуги
 • Веб дизајн

Горица трејд

 

 • Хостинг услуги

Флорес

 

 • Хостинг услуги

АВМУ

 front img ipa

 • Хостинг услугинг
 • Веб дизајн

Ревизорско тело за ревизија на ИПА

 front img ipa

 • Хостинг услугинг
 • Веб дизајн

Космо

 cosmo

 

 

 • Хостинг услугинг

КАЛАПЛАКАТ

kalaplakat 

 • Хостинг услуги
 • Веб дизајн

ЛАВ КОМЕРЦ

lavkomerc-logo 

 • Хостинг услуги

КАФЕ ВЕНДИНГ ГРУПА

s5 logo 

 • Веб дизајн
 • Хостинг услуги
 • ЕРП Софтверско решение

Аурора турс

 • Одржување на компјутерска мрежа
 • Софтверско решение
 • Хостинг услуги
 • Skype услуги

Блу Бел Маритајм

 • Одржување на компјутерска мрежа
 • Софтверско решение
 • Хостинг услуги

Аурора ресорт

auroraresort logo
 • Одржување на компјутерска мрежа
 • Софтверско решение
 • Хостинг услуги

Рептил маркети

 reptilmarketi

 

 • Хостинг услуги
Наша адреса:
ул. Беласица бр.2 (Скопски Саем)
1000 Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 078 221 696

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.