Референтна листа
Референтна листа

Биро за судски вештачење

 

 

 

 • Софтвер за каматни листи
 • Хостинг услуги 
 • Веб дизајн до 4/2015

Дени интернационал

 

 

 • Меѓународни разговори

Вак Стружанка

 

 

 • Веб дизајн
 • Хостинг услуги

SANDA

 

 • Веб дизајн
 • Хостинг услуги

Шпедиција Делкредере

 

 • Софтвер за фактури
 • Хостинг услуги
 • веб дизајн

СРЕЌА КОМ

 

 • Хостинг услуги

Хотел Адриатик Инн

 • Веб дизајн
 • Хостинг услуги

Берти текс

 

 • Хостинг услуги

Superbrands

 

 • Хостинг услуги
 • Веб дизајн

КД Фондови

 • Хостинг услуги

Студио сикрет

 

 

 

 • Хостинг услуги

Техномарк

 

 

  

 • Хостинг услуги
 • Софтверско решение - фактури

Потрчко

 

 

 

 

 

 

 

ПЗУ Света Недела

 

 

 

 • Хостинг услуги
Наша адреса:
ул. Беласица бр.2 (Скопски Саем)
1000 Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 078 221 696

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.