Страната се вчитува, ве молиме почекајте

 

Домени

ГЛОБАЛ НЕТ е официјален регистрар на мк домени.

Регистрација на домен е 900 ден + ддв 18%, додека продолжување на валидност на домен е 700 ден + ддв 18%

За да регистрирате домен, потребно е да го пополните образецот на следниот ..::ЛИНК::..

да го донесете во нашите канцеларии. По плаќањето доменот ќе биде регистриран.

Поддршка за сите клиенти нудиме на телефон 078 221 696 или email : info@globalnet.mk

ЛокацијаГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија
Работно времеПонеделни - Петок
од 9 до 17
Викенди
Неработни
Контактирајте неСОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
Следете не за нови информации
Локација
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ