Страната се вчитува, ве молиме почекајте

 

Едноставно решениеСофтвер за Менувачници

Ефикасно решение за вашата мала компанија во изработка на фактури. Вашата евиденција ќе биде на едно место.

Софтверското решение за менувачници е препознатлив по својата едноставност и функционалност.
Секоја менуваница во своето работење мора да располага со квалитетно софтверско решение преку кое ќе ги задоволи барањата за евиденција на Народната Банка на Р. Македонија.

Токму тоа го поседува нашиот софтвер. Лесна употреба од една страна и соодветни контроли за поправка на грешки од друга страна го прави нашето софтверско решение единствено.

Ќе ви заштеди пари и време при ракувањето, а воедно ќе ги минизира грешките и злоупотребите од вработените.

Софтверското решение е опремено со голем степен на заштита, а дел од предностите се :

– грешката во купо-продажбата на девизите е намалена со одредување на висина на толеранција во разлика на куповниот, односно продажниот курс од моменталната важечка курсна листа;

– постои автоматска пресметка на дневната состојба на касата;
– постои автоматско печатење на сите важечки обрасци за менувачко работење во Р. Македонија.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Цената ова едноставно решение е
18,450 денари + ДДВ 5%

Секоја година се плаќа лиценца за користење
2,500 денари + ДДВ 5%

Едноставно решение за менувачници

Нашите корисници
за софтверот за мeнувачници

Со нашето софтверско решение ќе бидете чекор до блиску до потребни податоци за вашето работење

Едноставно решение кои го користиме веќе 5 години

ЕНДОМАК Менувачница
ГЕВГЕЛИЈА

Задоволни од соработката и лесно користење на програмот

Нов Осигурителен Брокер АД Скопје

Практично решение кое работи без проблем !

Казино Дојран

ЛокацијаГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија
Работно времеПонеделни - Петок
од 9 до 17
Викенди
Неработни
Контактирајте неСОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
Следете не за нови информации
Локација
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ