Страната се вчитува, ве молиме почекајте

 

Паметно решениеСофтвер за фактури

Ефикасно решение за вашата мала компанија во изработка на фактури. Вашата евиденција ќе биде на едно место.

Софтверскиот пакет е наменет пред сѐ за компании кои своите фактури до сега ги правеле во еден од програмските пакети како Excel или Word. Програмскиот пакет не е наменет за магацинско работење, не води никаква залиха. Првенствено служи за компании кои имаат услуги, како на пример : шпедиции, адвокатски канцеларии, нотари, извршители, печатници, туристички агенции, агенции за недвижности, маркетинг агенции…..

Овој наш производ ќе во овозможи лесно да изработите фактура, да имате целосен увид во состојбата на вашите должници и долгувања.
Ви се нуди преглед на  најдоходовните услуги на едноставен начин. Пресметките на обврските за ДДВ кои ги должите или ги побарувате се изведуваатт на брз, ефикасен и автоматизиран начин.  Лесно ќе можете да се снајдете во вашиот телефонски именик, кој за разлика од другите чува податоци и за вработени со кои контактирате во компаниите.

Прегледот на вашите сметки во банка, без разлика колку се тие на број, ќе ви биде достапен во секој момент, секако, доколку вашите вработени редовно ги ажурираат податоците од банкарските изводи. Голема предност на овој програм е што нуди чување на сите фактури на едно место и истите можат без напор да се преб9аруваат и да се најдат. Со задоволство вашите вработени ќе ја користат опцијата ФАКТУРА СО ЕДЕН КЛИК. Со еден клик некоја претходна ваша фактура ќе биде дуплирана, со што времето за изработка ќе се намали многукратно, и нема потреба да се грижите дали случајно сте ја преклопиле претходната стара фактура, што е многу чест случај при користење на програмските пакети Word или Excel.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Дали може да ви помогнеме ?

Одговорете
на следните прашања

Фактури
Дали сте дел од фирмите во Македонија, кои го користат својот компјутер, еден или повеќе, за издавање на фактури ?
Word / Excel
Дали своите фактури ги правите во веќе постоечките програми како Word или Excel ?
Податоци
Дали ви се случило некои од фактурите да ги изгубите поради снимање на наредна фактура преку претходната ?
Калкулатор
Дали ви се случило да згрешите додека ги пресметувате износите на вашиот калкулатор ?
Пребарување
Дали сте вложувале поголем напор додека најдете фактура која сте ја издале на одреден коминтент ?
Побарувања
Сте се запрашале ли кој коминтент колку ви должи и од кога, колку ви е салдото на сметката?

Цената на ова паметно решение е
8990 денари со вклучен ДДВ 5%

ОДБЕРЕТЕ ПАКЕТ ЗА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ

ЦЕНИТЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ
НА POLARIS ФАКТУРИ

Сите цени се за една година, и во него се вклучени сите нови верзии, сите подобрувања како и поддршка за софтверското решение
ден. 12,800
POLARIS A1
Основен пакет
 • Изработка на излезни фактури
 • Внесување на влезни фактури
 • Внесување на наплата и плаќање на фактури
 • Извештаи за неплатени фактури
 • Пресметка на ДДВ
 • Шифрарник на клиенти
 • Шифрарник на услуги
 • Шифрарник на групи на услуги
 • Сите нови верзии на софтверското решение
 • Цената е за една година
 • Цената е без ДДВ 5%
ден.15,900
POLARIS B1
БИЗНИС ПАКЕТ
 • Се од А1 пакетот, плус
 • Внесување на изводи
 • Еден месечен автоматски бекап
 • Побарувања/Долгувања
 • Картици за побарувања/долгувања
 • Извештај на издадени фактури
 • Девизни фактури
 • Девизни изводи
 • Цената е за една година
 • Цената е без ДДВ 5%
ден. 17,600
POLARIS C1
Целосно решение
 • Се од B1 пакетот, плус
 • Комјутерски месечни услуги
 • Праќање на профактури на mail автоматски
 • Евиденција на сите месечни услуги кај клиенти
 • Дневен бекап на податоци
 • Цената е за една година
 • Цената е без ДДВ 5%
Изборот е ваш за добро решение

Зошто да го користите !
програмот за фактури?

Корисност

Ќе ви овозможи максимално искористување на вашиот компјутер !

Достапност

Фактурите ќе ви бидат достапни во секое време !

Пресметка

Износите сами ќе се пресметуваат !

Време

Во најкраток можен рок ќе ја најдете фактурата што ја барате!

Дупликат

Со едноставно притискање на копче, фактурата е веќе дуплирана !!! (ФАКТУРА ЗА 1 СЕКУНДА)

Евиденција

Можност за фактурирање во мрежа од компјутери и притоа водење евиденција кој вработен ја издал !!!

Побарувања

Прегледност околу должниците, состојбата на вашата сметка, во една или повеќе банки!

Податоци

Листа на коминтенти со контакт личности !!!

9 Елементи

Можност за дополнување на фактурата со уште 9 клучни елементи по кои се пребаруваат фактури !!!

Про-фактури

Издавање на профактури од кои лесно се прават ФАКТУРИ !

Услуги

Преддефинирање на услуги по кои може да го планирате вашето работење !!!

ДДВ

Лесен преглед на ДДВ обврските
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Лесно решение за сите фактури

Нашите корисници
за софтверот за фактури

Доколку до сега користевте Word или Excel за правење на фактури, ова решение ќе ве направи поефикасни

Го користиме веќе неколку години. Софтверот за фактури е лесен и брз за употреба. Сите информации околу фактурите се тука !

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/04/faros-logo-1.jpg?resize=82%2C145&ssl=1

ФАРОС Шпедиција

Едноствно решение за фактури од услужните дејности како нас. Ние сме транспортна компанија и брзо го правиме фактурите. Особено важни се извештаите !

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/04/logo.jpg?resize=160%2C102&ssl=1

ВЕРС ЛОГИСТИК

Практично решение кое заменува се’ друго. Можете да правите фактури и да ги испраќате веднаш по емаил. Изводите се одлична евиденција за плаќање

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/04/next-em.jpg?fit=300%2C89&ssl=1

НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ

Го користиме веќе долго време, едноствно и брзо решение за сите наши потреби како градежна компанија

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/04/kasa.jpg?resize=160%2C71&ssl=1

КАСА ИНЖЕНЕРИНГ

ЛокацијаГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија
Работно времеПонеделни - Петок
од 9 до 17
Викенди
Неработни
Контактирајте неСОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
Следете не за нови информации
Локација
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ