Пакети за одржување
Пакети за одржување

Пакети за одржување

Пакет понуди за одржување на компјутери и компјтерски мрежи со годишен договор

За оние клиенти кои ќе ни ја доверат на одржување нивната компјутерска мрежа и се согласни на годишен договор за решавање на нивните компјутерски проблеми, креиравме пакет понуди по намалени цени. Секој пакет е креиран според потребите на клиентите за месечна интервенција на нивниот деловен компјутерски систем.

 

 

Пакет 1:

 • 2 вклулени интервенции по повик
 • мрежа до 2 компјутери
 • за секој дополнителен компјутер во мрежа - 600 денари / месечно
 • ги опфаќа сите услуги од одржување и сервис на компјутери и компјутерски мрежи
 • секоја наредна интервенција се наплаќа по стандардниот ценовник

2360,00 денари/месечно

 

Пакет 2:

 • 5 вклулени интервенции по повик
 • мрежа до 5 компјутери
 • за секој дополнителен компјутер во мрежа - 600 денари / месечно
 • ги опфаќа сите услуги од одржување и сервис на компјутери и компјутерски мрежи
 • секоја наредна интервенција се наплаќа со попуст од 10% од стандардниот ценовник

5310,00 денари/месечно

 

Пакет 3:

 • 9 вклулени интервенции по повик
 • мрежа до 9 компјутери
 • за секој дополнителен компјутер во мрежа - 600 денари / месечно
 • ги опфаќа сите услуги од одржување и сервис на компјутери и компјутерски мрежи
 • секоја наредна интервенција се наплаќа со попуст од 20% од стандардниот ценовник

9322,00 денари/месечно

 

 

Доколку имате потреба од пакет специјално креиран за ваши потреби, може да ни испратите email на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358