Windows 7 (лиценциран)
Windows 7 (лиценциран)

Windows 7 (лиценциран)

1. Инсталација/Преинсталација на Windows 7 (лиценциран)w7

 • Основна инсталација на оперативен систем
 • Цена : 1180,00 денари

 

2. Драјвери

 • Инсталација на драјвери за Windows 7
 • Цена : 944,00 денари 

 

3. Дополнителна инсталација

 • Дополнителна инсталација на програми (Adobe reader, Avast antivirus Free, Adobe Flash,...)
 • Дополнителна инсталација на надворешни уреди (печатари, мрежни уреди,снекери...)
 • Цена : 944,00 денари

 

4. Бекап на податоци

 • Снимање на ваши податоци на ваш екстерен уред
 • Цена : 944,00 денари

 

5. *Пакет “Две во едно”

 • Инсталација на оперативен систем
 • инсталација на драјвери
 • Цена : 1888,00 денари

 

6. *Пакет “Три во едно”

 • Инсталација на оперативен систем
 • бекап на податоци
 • инсталација на драјвери
 • враќање на податоци
 • Цена : 2832,00 денари
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358