Дизајн на флаер
Дизајн на флаер

Дизајн на флаери, банери, билборди,...

Потребата од флаери,банери, плакати или билборди е секојдневна.
Можноста да ви изработиме флаер или плакат ќе биде наш предизвик и можност вашата промоција да биде уникатна.
 
Со оглед на фактот дека секој флаер или плакат е различен и ќе биде со различен пристап, генералните услови се :
 
  • Цена : 12,000 денари (без вклучен ддв 18%) за дизајн
  • 3 предлог дизајни Л од кои треба да се одбере еден.
  • Неограничен број на ревизии  до ваше максимално задоволство
  • не користиме готови клипарт сликички
  • испорачуваме следните формати : cdr, ai, epa, pdf, png, tiff, jpg
  • 100% Ваша сопственост на целосната работа

 

 

Од идеја до препознатлива презентација.

 

1378887 737095842971927 2063097497 n

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358