Dedicated сервери во Германија
Dedicated сервери во Германија

Дедицирани сервери во Германија

Dedecated Starter

Dedicated Basic

Dedicated Profi

СЛОБОДНИ ЗА ПРОДАЖБА

0

1

0

Цена

4000 денари / месечно*

СО МЕСЕЧЕН ДОГОВОР

4200 денари / месечно*

СО МЕСЕЧЕН ДОГОВОР

5000 денари / месечно*

СО МЕСЕЧЕН ДОГОВОР

Еднократен инсталациски трошок

 

0 денари

 

0 денари

3200 денари

Процесор

Intel QuadCore

i7-920

Intel QuadCore

i7-3770

Intel QuadCore

i7-4770

Disk 2 x 1.5 TB (Raid) 2 x 3 TB (RAID)  2 x 2TB (RAID)
Трансфер на податоци

 

10 TB /месечно 20 TB/месечно  20 TB/месечно
RAM Меморија  12 GB DDR3  32 GB DDR3  32 GB DDR3
Оперативен систем CentOs 6 CentOs 6  CentOs 6

cPanel (опционално)

cpanel

2650 денари / месечно*

Panel поддршка (опционално)

cpanel

1180 денари / месечно*

24/7 поддршка само за технички проблеми со серверот chk chk  chk
 

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

 

 
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358