Страната се вчитува, ве молиме почекајте

 
НИЕ СМЕ ТУКА ЗА ВИЕ ДА УСПЕЕТЕ

Вашиот успех
Наша обврска

Сигурни во себе, ја бараме вашата доверба
за да го подобрите вашиот бизнис.
.мк домени

Регистрирај го
доменот на Вашата компанија

Во моментот во Македонија има регистрирано преку 20,000 домени, дали вашиот е слободен ?
WHAT'S MISSING IN YOUR BUSINESS?

Find that
Missing piece

Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway.
COMMITTED TO YOUR SUCCESS

Delivering
The promise

Quickly aggregate B2B users and worldwide potentialities. Progressively plagiarize resource-leveling e-commerce core competencies.
WE WANT TO SEE YOU SUCCEED

Your success
Our business

Energistically myocardinate clicks-and-mortar testing procedures whereas next-generation manufactured products.
СОФТВЕР

Фактури

Една од нашите најдобри карактеристики е што креираме софтверски решенија кои лесно ги прилагодуваме кон потребите на нашите клиенти.
ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ВАШАТА ПРОДАЖБА

Online Продавница

Овозможете им на вашите клиенти брзо и лесно да купуваат од вас Onilne.

НЕПРЕКИНАТА РАБОТА

IT услуги

Непрекинатоста на работата е клучот до вашиот успех, нудиме одржување на вашите системи и компјутери.
КАКО МОЖЕМЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ

Услуги
кои ги нудиме

Анализирајќи го бизнисот на клиентите се трудиме да направиме решение со кое ќе бидат задоволни, а воедно ќе им помогне во нивната секојдневна обврска.
Софтвер
Една од нашите најдобри карактеристики е што креираме софтверски решенија кои лесно ги прилагодуваме кон потребите на нашите клиенти.
Web Design
Денес, кога интернетот е достапен скоро за секого во Македонија, по многу пониски цени од почетокот, сите корисници бараат информации на интернет.
Хостинг услуги
Веб хостинг (English: Web Hosting) претствува простор каде што вашата веб страна функционира. Покрај ова хостингот се користи и како простор каде што доаѓа вашата електронска пошта.
Одржување системи
Наша цел е малите и средните компании да имаат поддршка во делот на ИТ опремата која ја поседуваат. Со ова, ќе може да се фокусираат на својата дејнот, а проблемите ние ќе ги решиме.
Оперативни системи
Инсталацијата на оперативните системи е сложен процес, поради тоа нудиме услуги за инсталација на сите оперативни системи како : Windows 7, Windows 10, Linux Ubuntu, Linux Cent OS,...
Меѓународни разговори
Преку VOIP технологија нудиме квалтетени разговори со ваши пријатели и роднини надвор од Македонија, по цени кои се далеку од ефтини
https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/04/geek-experts-network-support-boston.png?fit=800%2C450&ssl=1
РАСТЕМЕ СО НАШИТЕ КЛИЕНТИ

20 години на
искуство

Нашето долгодишно искуство во областа на поддршка малите и средните компании не прави горди  на соработката со нашите клиенти веќе 15 години. Наша цел е да се грижиме за безбедноста на податоците и редовното работење на нашите клиенти.

Ги решаваме сите проблеми на клиентите навремено и без поголем застој во нивната работа. Поддршката се состои во отстранување на софтверски и хардверски проблеми. Покрај тоа, наша основна задача е препорака софтверски алатки за заштита, препораки во личната безбедност при работа со емаил пораки итн.

Со гордост ви ги презентираме

Компании кои ја имаат
нашата доверба

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/06/dekra1-logo.jpg?fit=587%2C587&ssl=1

Успешна соработка

Соработуваме веќе 4 години, се грижат за нашата ИТ опрема и секогаш навремено ги решаваат проблемите
Сашка Петрушевска
Декра Македонија
https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/06/navico1-logo.jpg?fit=587%2C587&ssl=1

Изградена доверба

ГЛОБАЛ НЕТ се грижи за нашиот ИТ систем веќе 12 години, а тоа зборува само по себе !
Кирил Црвенкоски
НАВИКО ШИПИНГ Скопје
https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/06/aurora1-logo.jpg?fit=587%2C587&ssl=1

Поддршка која ви треба

Во ова време на ИТ, секогаш се потребни експерти за решавање на проблеми. Тоа трае веќе 12 години
Андреј Сирачевски
АУРОРА ТУРС Скопје
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
logo-celeste
logo-applauz
logo-bello
logo-hotel-berg
logo-hotel-california
logo-estato
logo-addison
logo-urbanist
logo-bold-news
НАШИ ПРОЕКТИ

На кои работиме

AllWeb
Потребна ви е итна помош ?

Симнете го пограмот на линкот и спремете го бројчето кое ќе ви се покаже

GET SOLUTIONS FAST

Searching for a First-Class Consultant?

Нашата канцеларија

Посетете не

Повелете посетете не во нашата канцеларија.
Адреса
Ул. Пандил Шишков бр. 3
Телефони
+389 70 222 358
+389 78 250 730
Е-пошта
info@globalnet.mk
OUR OFFICES

Get in Touch

Come and visit our quarters or simply send us an email anytime you want. We are open to all suggestions from our clients.
Address
Bloomsbury Square,
London WC1B 4EA
Call us
020 7946 020
020 7996 223
Email us
info@avantage.co.uk
office@avantage.co.uk
ЛокацијаГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија
Работно времеПонеделни - Петок
од 9 до 17
Викенди
Неработни
Контактирајте неСОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
Следете не за нови информации
Локација
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ