Страната се вчитува, ве молиме почекајте

 

Halkbank Payment Gateway – Hash V3

Линкот за преземање на WordPress plugin за плаќање преку WordPress

e https://cloud1.globalnet.mk/s/6tXiSAjXaY3r9mo

За да може да работи овој plugin потребно е да ни пратите Client ID од Халкбанка на email : info@globalnet.mk

Цена до 31/3/2024: 6,200 денари
Цена по 01/04/2024: 6,200 денари / ГОДИШНО

на сметка : 270 000 002 015 547 – ХАЛКБАНКА со повикување на број Вашиот Client ID

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/06/lms-icon.jpg?fit=799%2C533&ssl=1
ЛокацијаГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија
Работно времеПонеделни - Петок
од 9 до 17
Викенди
Неработни
Контактирајте неСОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
Следете не за нови информации
Локација
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ