Страната се вчитува, ве молиме почекајте

 
24/7 поддршка

Одржување
Компјутерски системи

20 години се доволно време за нашето стекнато искуство и знаење во делот на одржување на компјутерски системи. Задоволни корисници во голем број се потврда за нашата посветеност во оваа услуга. Тука сме за мали, средни и големи компании да им понудиме тековно одржување на нивната опрема.

Пред се одржувањето е комплексна дејност и таа бара доверливост кон клиентите. За компаниите кои не имаат ангажирано даваме консултација во насока на правилен избор на нова опрема, дијагностика и надградба на тековната, заштита и сигурност.

Градиме доверба

Ви помагаме
да го решите вашиот проблем

Кога технологијата е во прашање нормално можеме да очекуваме секаков вид проблеми кои можат да настанат во текот на работата. Какво искуство имате вие ?

Предизвик 1Спор компјутер

Иако е нов сепак заради неправилно конфигурирање тој може да закочи во момент кога ви е најпотребен.

Предизвик 2Можеби има вируси ?

Користењето антивирусна заштита не е секогаш позитивно ако го немате избранот правилниот антивирус.

Предизвик 2Исчезнување на фајлови

Голем проблем ! Правиме вистиснко backup решение.

Предизвик 5Ние имаме решение за вас

Во нашето досегашно работење имаме сретнато разни проблеми, но секогаш постои предизвик со кој првпат се сретнуваме !
bt_bb_section_top_section_coverage_image
PROPER BUSINESS WORKING

Explore your
Business potential

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation diversity.

Solicitory
Business Planning
Human Resources
Strategy
Start Ups
Integration
https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-under-construction.jpg?fit=1200%2C1061&ssl=1
Solicitory
Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the line.
Business Planning
Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework.
Human Resources
Dynamically innovate resource-leveling customer service for state of the art customer service.
Strategy
Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing.
Start Ups
Interactively coordinate proactive e-commerce via process-centric "outside the box" thinking.
Organisations
Seamlessly empower fully researched growth strategies and interoperable internal or "organic" sources.
https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-experience.png?fit=1237%2C1469&ssl=1
REQUEST A CALL BACK

Get your Business
Right up There

Phosfluorescently engage worldwide methodologies with web-enabled technology. Interactively coordinate proactive e-commerce via process-centric outside the box thinking.
012345678900123456789001234567890+

Business advices given over 30 years

012345678900123456789001234567890+

Businesses guided over thirty years

0123456789001234567890+

Business Excellence awards achieved

CONTACT US WITH EASEGet in touch

Visit our agency or simply send us an email anytime you want. If you have any questions, please feel free to contact us.
Address
Bloomsbury Square,
London WC1B 4EA
Call us
020 7946 020
020 7996 223
Email us
info@avantage.co.uk
office@avantage.co.uk
ЛокацијаГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија
Работно времеПонеделни - Петок
од 9 до 17
Викенди
Неработни
Контактирајте неСОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
Следете не за нови информации
Локација
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ