Страната се вчитува, ве молиме почекајте

 

Нашите дизајнери чекаат на васWEB Дизајн

Денес, кога интернетот е достапен скоро за секого во Македонија, по многу пониски цени од почетокот, сите корисници бараат информации на интернет, без разлика дали сакат да купат нешто или да дознаат нешто повеќе за некоја компанија.
Поседувањето на интересна веб страница е важен сегмент во интернет презентацијата, за да можат посетителите да се задржат на страната подолго од едно кликање.

Покрај основните информации што треба да ги презентирате на Вашата страна, потребно е да содржи и информации за Вашите производи или услуги што ги нудите. По можност, цените се неодминлив дел на страната, за да можат посетителите да одлучат дали ќе ве повикаат или нема залудно да го трошат сопственното време, но и Вашето.

Истотака, денес се многу интересни презентациите на кои повремено се ставаат и нови информации од областа со која се занивава Вашата компанија.. Но, тоа не е секогаш можно и зависи од изработката на презентацијата.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
STRAIGHT TALK, GOOD BUSINESS

Client focused,
Results driven

Сепак, настојувајте тоа да биде динамична презентација, или ако се одлучите за статичка, направете договор компанијата што ја избработила презентацијата да прави повремени измени и дополнувања.

Важен сегмент од ова е и бирањето на Хостинг сервери кои ќе Ви нудат квалитетна поддршка и ќе бидат 99% активни. Секако дека голема улога игра и цената, која за жал на македонските сервери е превисока. Сепак постојат Македонски компании кои нудат хостирање на сајтови на светски сервери по далеку поприфатливи цени, од македонските.

Покрај хостингот, потребно е да се одбере и соодветно име на интернет страницата, за да можат Вашите клиенти полесно да Ве најдат. Квалитетот на изработката не значи само интересен дизајн, ами вклучува и внатрешни сегменти во изработката кои не се видливи за корисниците, но се од големо значење за светските сервери за пребарување како Google, Yahoo,… параметри од кои многу зависи на кое место (и дали воопшто) ќе се најдете на листите за пребарувње.

Креативни идеи

Ние создаваме креативни идеи за подобра презентација на вашиот бизнис.

Глобални решенија

Нашата цел е вашиот продукт да биде виден од потенциалните купувачи.

Големо искуство

Многуте клиенти се доказ за нашата работа и успешноста на нашите клиенти.

Нови технологии

Во тек сме со новите технологии и сите нови интернет решенија.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Нов чекор во твојот бизнис

Изберете го
Вашиот пакет

399
Обновете ја вашата интернет
Старо за ново
 • Редизајн на вашта страна во нова платформа.
 • Вашата страна ќе може да се прелистува на мобилен, таблет, лаптоп
 • Основни податоци
 • Ги преземаме старите содржини
 • Обука за менување содржини
 • SSL енкрипција
 • Бесплатен хостинг и домен првата година
599
Вашата компанија заслужува
Корпоративна интернет страна
 • Шаблонот го бираме заедно
 • Контакт форма
 • Google мапа
 • My Business Профил
 • SEO оптмизација
 • Оптимизирана за сите уреди
 • Еднојазична верзија
 • Поврзаност со социјални медиуми
 • Обука за управување со содржини
899
Зголемија продажбата Online
Интернет продавница
 • Заедно го бираме шаблонот
 • Оптмизација за сите уреди
 • Еднојазична верзија
 • SEO оптимизација
 • Поврзување со банка
 • Консултација за подобар резултат
 • SSL енкрипција
 • Бесплатен хостинг и домен првата година
 • Обука за вметнување производи

Нашите корисници

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/06/dekralogo.png?fit=274%2C193&ssl=1
https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/06/reptlilogo.png?fit=274%2C193&ssl=1
https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/06/afroditalogo.png?fit=274%2C193&ssl=1
https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/06/stranicalogo.jpg?fit=274%2C193&ssl=1
ЛокацијаГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија
Работно времеПонеделни - Петок
од 9 до 17
Викенди
Неработни
Контактирајте неСОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
Следете не за нови информации
Локација
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ