Страната се вчитува, ве молиме почекајте

 

Нашите дизајнери чекаат на васАКАДЕМИЈА ЗА WORDPRESS

Од 2003 год. WordPress мошне брзо стана број 1 платформа за креирање на интернет сајтови во светот. На самиот почеток WordPress беше замислен како платформа за креирање на блогови и нивно ажурирање на бесплатен, брз, лесен и оргинален начин.

Со текот на времето дизајнерите ширум светот го препознаа квалитетот на овој CMS кој е Open Source и почна со негова надоградба и креирање на плагини. Токму заради тоа WordPress стана најкористен метод за креирање на интернет страница, нуди безброј бесплатни додатоци, го има на скоро сите јазици и не бара предходно знаење во областа на програмирање.

ДА ! Не треба никакво претходно знаење !

Покрај основните информации што треба да ги презентирате на Вашата страна, потребно е да содржи и информации за Вашите производи или услуги што ги нудите. По можност, цените се неодминлив дел на страната, за да можат посетителите да одлучат дали ќе ве повикаат или нема залудно да го трошат сопственното време, но и Вашето.

Истотака, денес се многу интересни презентациите на кои повремено се ставаат и нови информации од областа со која се занивава Вашата компанија.. Но, тоа не е секогаш можно и зависи од изработката на презентацијата.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Зошто WordPress?
Зошто Globalnet?

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/06/wordpresss.png?fit=425%2C131&ssl=1

Затоа што е водечки CMS кој се користи за изградба на web страни со различни намени како : Корпоративни страни, Лични портфолија, Бизнис страни, Online продавници , социјални мрежи, форми итн

Глобалнет постои од 2000 год. и мошне често ја користи WordPress платформата за Web решенија. Пред се WordPress е совршен за тимска работа која Глобалнет ви ја нуди. Во текот на курсот учите од нашите дизајнери, соработувате со вашите колеги пријавени на курсот и сите заедно работиме на вистински проекти, разменуваме искуства и даваме идеи !

Што ќе научите во Globalnet

На нашиот курс за WordPress ќе научите:

1 . Совладување на WordPress платформата од почеток до напредни функционалности.

2 . Ќе научите како да направите:  Web страна, Online продавница, Блог.

3 . Имплементација на шаблони и плагини

4. НАЈВАЖНО ! Ќе научите да заработувате !

Времетраење

15 дена. 3 пати во неделата

Индивидуална посветеност

Големо искуство

Ќе се здобиете со доволно искуство за почнување кариера.

Вработување во Глобалнет

Сите учесници ќе имаат можност да се приклучат на тимот.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Промотивно до 01.08.2020

Цена на курсот
8600 ден.

ЛокацијаГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија
Работно времеПонеделни - Петок
од 9 до 17
Викенди
Неработни
Контактирајте неСОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
Следете не за нови информации
Локација
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ