Страната се вчитува, ве молиме почекајте

 

Успешна соработкаОддржување на
WordPress

Сопственици сте на WordPress веб страна и сакате да ја одржувате вашата веб присутност безбедна, ефикасна и ажурирана? Ние ви нудиме професионални услуги за оддржување на WordPress веб страни кои ќе ви помогнат да го достигнете највисокото ниво на перформанси и сигурност.

Оддржувањето на WordPress веб страна е клучен аспект за успешното и безбедно управување со веб присуството на вашиот бизнис или личен проект. Еве неколку причини зошто оддржувањето е важно:

1. Безбедност

Безбедноста е една од најважните причини за редовно оддржување на вашата WordPress веб страна. WordPress е најпопуларната платформа за управување со содржина (CMS), што го прави чест мета за хакери. Редовните ажурирања на WordPress, темите и додатоците (plugins) се неопходни за да се осигура дека вашата страна е заштитена од нови безбедносни закани.

2. Перформанси

Добрата перформанса на веб страната е критична за корисничкото искуство и SEO рангирањето. Редовното оддржување вклучува оптимизација на базата на податоци, чистење на неактивни додатоци и теми, и ажурирање на содржините, што резултира со побрзо вчитување и подобра функционалност на веб страната.

3. Функционалност

WordPress редовно издава ажурирања кои носат нови функции и подобрувања. Со редовно оддржување, ќе имате пристап до најновите алатки и функционалности кои ќе ви помогнат да го подобрите вашиот веб сајт и да ги задоволите потребите на вашите посетители.

4. SEO (Оптимизација за пребарувачи)

Добро оддржуваната веб страна е подобра за оптимизација на пребарувачи. Ажурирањето на содржините, решавањето на техничките проблеми и осигурувањето дека веб страната е мобилно прилагодена се сите аспекти кои позитивно влијаат на вашето SEO рангирање.

5. Корисничко искуство

Позитивното корисничко искуство е критично за задржување на посетителите и за зголемување на конверзиите. Со редовно оддржување, ќе можете да ги идентификувате и поправите грешките, да ја подобрите навигацијата и да обезбедите конзистентно и пријатно искуство за вашите корисници.

6. Заштеда на време и пари

Превентивното оддржување може да спречи многу проблеми кои би можеле да резултираат со скапи и долготрајни поправки. Редовното следење и оддржување на веб страната помага да се идентификуваат и решат мали проблеми пред да станат големи.

7. Законска усогласеност

Во многу земји, постојат законски барања за заштита на податоците на корисниците. Редовното оддржување ќе ви помогне да ги следите најновите регулативи и да осигурате дека вашата веб страна е усогласена со законот.

Оддржувањето на WordPress веб страна е континуиран процес кој бара време и посветеност, но е од суштинско значење за осигурување на нејзината безбедност, перформанси и успешност. Со редовно оддржување, не само што ќе ја заштитите вашата инвестиција, туку и ќе ги задоволите потребите на вашите корисници и ќе ги постигнете вашите деловни цели.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
0123456789001234567890%

Успешни клиенти

Редовното оддржување носи бенефит
012345678900123456789001234567890+

Задоволни клиенти

Секогаш се трудиме нашите клиенти да бидат задоволни
01234567890012345678900123456789001234567890+

Заштитени напади

WordPress е секогаш мета за напади. Нашите клиенти се заштитени, а вие ?
bt_bb_section_top_section_coverage_image
Проверете ги нашите цени

Администрација
што е потребна

Нашиот редовен пристап во администрација на сајтот придонесува да имате функционална и за заштитена веб страна
6200
ГОДИШНО
WordPress A
 • Основни проверки
 • Updatе на plugin-и
 • Update на PHP вер согласно можности
 • Редовен бекап
 • Враќање на сајт при хакирање
12,300
ГОДИШНО
WordPress B
 • Се од претходен пакет плус
 • Update на WordPress верзија
 • Проверка од вируси
 • Интензивна проверка
 • Препораки
16,900
ГОДИШНО
WordPress C
 • Се од претходен пакет плус
 • Update на темата која се користи
 • Прилагидување на перформанси
 • Препораки за подобрување
 • Интеграција на плаќање со банки во Македонија
ЛокацијаГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија
Работно времеПонеделни - Петок
од 9 до 17
Викенди
Неработни
Контактирајте неСОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
Следете не за нови информации
Локација
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ