Страната се вчитува, ве молиме почекајте

 

Нашите дизајнери чекаат на васWEB Дизајн

Денес, кога интернетот е достапен скоро за секого во Македонија, по многу пониски цени од почетокот, сите корисници бараат информации на интернет, без разлика дали сакат да купат нешто или да дознаат нешто повеќе за некоја компанија.
Поседувањето на интересна веб страница е важен сегмент во интернет презентацијата, за да можат посетителите да се задржат на страната подолго од едно кликање.

Покрај основните информации што треба да ги презентирате на Вашата страна, потребно е да содржи и информации за Вашите производи или услуги што ги нудите. По можност, цените се неодминлив дел на страната, за да можат посетителите да одлучат дали ќе ве повикаат или нема залудно да го трошат сопственното време, но и Вашето.

Истотака, денес се многу интересни презентациите на кои повремено се ставаат и нови информации од областа со која се занивава Вашата компанија.. Но, тоа не е секогаш можно и зависи од изработката на презентацијата.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
STRAIGHT TALK, GOOD BUSINESS

Client focused,
Results driven

Сепак, настојувајте тоа да биде динамична презентација, или ако се одлучите за статичка, направете договор компанијата што ја избработила презентацијата да прави повремени измени и дополнувања.

Важен сегмент од ова е и бирањето на Хостинг сервери кои ќе Ви нудат квалитетна поддршка и ќе бидат 99% активни. Секако дека голема улога игра и цената, која за жал на македонските сервери е превисока. Сепак постојат Македонски компании кои нудат хостирање на сајтови на светски сервери по далеку поприфатливи цени, од македонските.

Покрај хостингот, потребно е да се одбере и соодветно име на интернет страницата, за да можат Вашите клиенти полесно да Ве најдат. Квалитетот на изработката не значи само интересен дизајн, ами вклучува и внатрешни сегменти во изработката кои не се видливи за корисниците, но се од големо значење за светските сервери за пребарување како Google, Yahoo,… параметри од кои многу зависи на кое место (и дали воопшто) ќе се најдете на листите за пребарувње.

Креативни идеи

Ние создаваме креативни идеи за подобра презентација на вашиот бизнис.

Глобални решенија

Нашата цел е вашиот продукт да биде виден од потенциалните купувачи.

Големо искуство

Многуте клиенти се доказ за нашата работа и успешноста на нашите клиенти.

Нови технологии

Во тек сме со новите технологии и сите нови интернет решенија.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
MORE THAN JUST BUSINESS

Great Clients
Awesome Reviews

Phosfluorescently engage worldwide methodologies with web-enabled technology. Interactively coordinate proactive e-commerce via process-centric outside the box thinking.

Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks. Dynamically procrastinate B2C users after installed base benefits. Dramatically visualize customer directed convergence without revolutionary ROI.

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-03-1.jpg?resize=160%2C160&ssl=1
JOANNA PRESTLEY

HSBC Bank

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas. Dramatically maintain clicks-and-mortar solutions without functional solutions.

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-01-1.jpg?resize=160%2C160&ssl=1
BRADLEY SMITH

Miller Automation

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets. Professionally cultivate one-to-one customer service with robust ideas. Dynamically innovate resource-leveling customer service for state of the art customer service.

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2019/04/about-me-bg-scaled.jpg?resize=160%2C160&ssl=1
PRISCILLA JACKSON

WA Solutions

Objectively innovate empowered manufactured products whereas parallel platforms. Holisticly predominate extensible testing procedures for reliable supply chains. Dramatically engage top-line web services vis-a-vis cutting-edge deliverables.

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-02-1.jpg?resize=160%2C160&ssl=1
COLLIN LEBLANC

McIntire Industries

Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies. Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing. Holistically pontificate installed base portals.

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2019/04/about-me-bg-2-scaled.jpg?resize=160%2C160&ssl=1
LILAH CHANG

Hotel Berg

Phosfluorescently engage worldwide methodologies with web-enabled technology. Interactively coordinate proactive e-commerce via process-centric “outside the box” thinking. Completely pursue scalable customer service.

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-04-1.jpg?resize=160%2C160&ssl=1
JUSTIN EMERSON

Applauz Startup

ЛокацијаГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија
Работно времеПонеделни - Петок
од 9 до 17
Викенди
Неработни
Контактирајте неСОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
Следете не за нови информации
Локација
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ