Страната се вчитува, ве молиме почекајте

 

Зголемете ја продажбатаРешение за вашата online продавница

Преку лесна решение, вашата продажба ќе ја зголемите и до 50%

Доколку поседувате продавница сигирно сте дошле да се прашате зошто зависите само од купувачите кои ќе дојдат во Вашата продавница. Сте се запрашале ли како би било кога вашата продавница би работела 24h, но не и вие ?

Преку нашето решение, ќе можете брзо и лесно да почнете да ги продавате вашите производи online. Денес во Македонија трендот за online продажба расте. Бидете и вие дел од online продавниците веднаш.

Рапидниот раст на популарноста на интернетот и технолошкиот напредок, значително е олеснето купувањето на омилен производ, бидејќи тоа можете да го направите преку вашиот компјутер или мобилен телефон. Онлајн кориснниците преку своите лап-топ компјутери, таблети, па дури и мобилни телефони можат да направат повеќе работи, вклучувајќи и купување па дури и продажба на производи преку Интернет.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Зошто е добро да имате online продавница ?

Неколку одговори
на прашањето

Повеќе клиенти
Вашите производи ќе бидат достапни до повеќе клиенти
24/7
Продавницата ќе работи 24 часа, 7 дена во неделата
Производи
Вашите производи ќе бидат презентирани со убави слики, примамливи за купувачите
Социјални мрежи
Продажбата може да ја правите и преку социјалните мрежи
Трошоци
Трошоците се многу пониски од отварање на вистинска продавница
Одржување
Продавницата ќе можете сами да ја управувате
Алатки

Нашете решение се состои
од многу алатаки

Со овие алатки ќе можете многу лесно ода управувате со содржините

Време и место на испорака

Со самата нарачка купувачот ќе може да одреди време и место на испорака

Бесплатно подигнување

Купувачот може да одбере и подигање на нарачката од самата продавница

SEO оптимизација

Со платформата вклучуваме и алатка за оптимизација преку која лесно ќе ве наоѓаат на Google

Можност за лојалност

Преку овој модул ќе може да ги наградите лојалните купувачи

Дупликат

Купувачите ќе можат да купуваат иста нарачка неколку пати со само еден клик

Евиденција

Целосна евиденција на сите нарачки

Попусти

Со овој модул можете да правите попусти кои траат неколку часа

Податоци

Преку овој модул ќе може да ја планирате својата продажба

Купувавње во грамови

Потребна алатка за продажба во маркетите за продавање на производи во грамови

Ажурирање на податоци

Алатка преку која ќе ги синхорнизирате сите ваши цени во продавницата на интернет

Блог

Објавувате интересни информации со кои ќе ги анимирате вашите купувачи

Многу повеќе...

Самото решение овозможува многу широка палета на модули за вашата дејност
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Лесно решение за сите фактури

Нашите корисници
за софтверот за фактури

Доколку до сега користевте Word или Excel за правење на фактури, ова решение ќе ве направи поефикасни

Го користиме веќе неколку години. Софтверот за фактури е лесен и брз за употреба. Сите информации околу фактурите се тука !

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/04/faros-logo-1.jpg?resize=82%2C145&ssl=1

ФАРОС Шпедиција

Едноствно решение за фактури од услужните дејности како нас. Ние сме транспортна компанија и брзо го правиме фактурите. Особено важни се извештаите !

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/04/logo.jpg?resize=160%2C102&ssl=1

ВЕРС ЛОГИСТИК

Практично решение кое заменува се’ друго. Можете да правите фактури и да ги испраќате веднаш по емаил. Изводите се одлична евиденција за плаќање

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/04/next-em.jpg?fit=300%2C89&ssl=1

НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ

Го користиме веќе долго време, едноствно и брзо решение за сите наши потреби како градежна компанија

https://i0.wp.com/globalnet.mk/wp-content/uploads/2020/04/kasa.jpg?resize=160%2C71&ssl=1

КАСА ИНЖЕНЕРИНГ

ЛокацијаГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија
Работно времеПонеделни - Петок
од 9 до 17
Викенди
Неработни
Контактирајте неСОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
Следете не за нови информации
Локација
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ