Страната се вчитува, ве молиме почекајте

 

Market online

Предизвик кој го реализиравме, за 15 дена активна онлајн продавница со над 3000 производи.


Е-продавница направена на WordPress и Woocommerce. Едноставна и лесна за навигација со можност за нарачка и достава во одредено време и наплата на доставата различна за региони во Скопје и Македонија

Клиент:
Рептил маркети
Година:
2020
Категорија:
Веб
ЛокацијаГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија
Работно времеПонеделни - Петок
од 9 до 17
Викенди
Неработни
Контактирајте неСОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
Следете не за нови информации
Локација
ГЛОБАЛ НЕТ ДООЕЛ Скопје
ул. Пандил Шишков бр. 3
Скопје * Р. Македонија

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ

Developed by GLOBAL NET

ХОСТИРАНО ОД МАКС ХОСТИНГ